Fleksotisk Logar delavnica

FLEKSOTISK LOGAR d.o.o. je slovensko družinsko podjetje z več kot 44-letno tradicijo. Glavna dejavnost je tiskanje folij za embaliranje različnih proizvodov v fleksotiskarski tehniki iz role v rolo.

Podjetje se je specializiralo za tiskanje v enem ali več barvnem tisku, ki se uporablja za embaliranje zdravil in s svoje izdelke dobavlja pomembnim podjetjem na področju farmacije in tudi drugih industrij.

Zaupanje kupcev si je naše podjetje pridobilo predvsem zaradi vrhunske kakovosti naših proizvodov, njihove cenovne ugodnosti ter dobavnih rokov po meri kupcev.

Podjetje vseskozi strmi k urejenem poslovanju, kakovosti izdelkov in točnosti njihove dobave. V proizvodnem procesu se ponašamo z uporabo najsodobnejših tehnologij, saj ves čas krepimo vlaganja v tehnologijo, s katero dosegamo skladnosti s potrebami in visokimi zahtevami kupcev.

O_NAS_VALJ
Delavec na tiskarskem stroju

Najpomembnejši člen naše proizvodnje so vsekakor naši zaposleni. Zavedamo se, da smo lahko le z njihovo pomočjo in njihovim aktivnim sodelovanjem v procesu razvoja podjetja dosegli standarde, ki nas uvrščajo v med najboljša slovenska podjetja v naši panogi.

Fleksotisk Logar delavnica


Fleksotisk Logar je podjetje specializirano za tisk na alu folije za farmacevtsko industrijo.

Fleksotisk Logar tisk kolutov za farmacijo

Podjetje poseduje moderne in urejene prostore, ki omogočajo ustrezno odzivanje na sodobne zahteve kupcev, zaposlenim pa delo v urejenem in čistem delovnem okolju.

Naša skladišča so klimatsko nadzorovana in oblikovana na način, ki omogoča polno zaščito blaga in izdelkov , ki jih procesiramo v podjetju.

Naši čisti prostori

Podjetje se je specializiralo za tiskanje folij, ki se uporabljajo za embaliranje zdravil in svoje izdelke dobavlja pomembnim podjetjem na področju farmacije in drugih industrij.

Posebej smo specializirani za tiskanje na alu folije, ki so lahko v termolakirani ali kaširani izvedbi. Glavnina naših proizvodov se uporablja za različna pakiranja pretisnih omotov v različnih oblikah. Iz naših folij nastajajo blister, alu-alu, peel-off, strip ali tripleks pakiranja v vrečkah ali blazinicah.

NA VOLJO ZA VAS!

Picture of Silvo MALOVRH
Direktor

Silvo MALOVRH

Z veseljem sem vam na razpolago ob vaših ključnih vprašanjih.

Picture of Marjetka PRISTOVNIK
Komerciala

Marjetka PRISTOVNIK

Sem vaš prvi kontakt in z veseljem posredujem vaše želje mojim sodelavcem.

Picture of Igor BERKO
Vodja proizvodnje

Igor BERKO

Poskrbim za kvalitetno vodenje in sem vam na razpolago ob vseh tehničnih vprašanjih.

Picture of Urška CARTL
Kontrola kakovosti

Urška CARTL

S skrbnim nadzorom zagotavljamo kvaliteto izdelkov.